ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η Βασική Εκπαίδευση είναι το πρόγραμμα που θεωρούμε απαραίτητο για κάθε ιδιοκτήτη και τον σκύλο του, προκειμένου να μπορέσουν να συνυπάρξουν αρμονικά μεταξύ τους, αλλά και με τον περίγυρο τους.

Στην Dogsecret παρέχουμε εξατομικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε σκύλου και κάθε ιδιοκτήτη ξεχωριστά! Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση ως μοναδική και σχεδιάζουμε το πρόγραμμα εκπαίδευσης ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, δίνοντας βάση στα διαφορετικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε ιδιοκτήτης με το σκύλο του. Έτσι σε κάθε μάθημα, εκτός από τις κλασικές ασκήσεις υπακοής επικεντρωνόμαστε στα διαφορετικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε ιδιοκτήτης με τον σκύλο του και σταδιακά προχωρούμε προς την επίλυση τους.

GERMAN SHEPHERD

Στο πρόγραμμα της Βασικής Εκπαίδευσης μαθαίνουμε στο σκύλο όλες τις βασικές εντολές με λουρί (έλα, κάτσε, ξάπλα, μείνε, μαζί, άστο, ελεύθερος). Μαθαίνουμε επίσης πώς να δομούμε σωστά την καθημερινότητα του σκύλου, ώστε να καταφέρουμε να καλύψουμε τις βασικές του ανάγκες στο μικρότερο δυνατό για εμάς χρόνο.Εντοπίζουμε τυχόν λάθη στη συμπεριφορά μας απέναντι στο σκύλο που οδηγούν σε ανεπιθύμητες συμπεριφορές από τη δική του πλευρά και προτείνουμε λύσεις για την αντιμετώπιση τους.

Στόχος της Βασικής Εκπαίδευσης είναι  η θέσπιση μιας κοινής γλώσσας μεταξύ σκύλου και ιδιοκτήτη και η βελτίωση της καθημερινότητας τους. Η υποστήριξη που παρέχουμε μετά το τέλος του προγράμματος, σας δίνει τη σιγουριά ότι θα έχετε πάντα ένα σύμμαχο, στα όποια προβλήματα παρουσιαστούν μελλοντικά στη σχέση σας με το μικρό σας φίλο!