Τώρα με την βοήθεια της τεχνολογίας, (βιντεοκλήση Skype, Messenger ή τηλεφωνική κλήση) μπορούμε να σας μεταδώσουμε την γνώση και την εμπειρία μας ακόμη κι αν βρίσκεστε μακρυά μας!

Η εμπειρία μας, μας έχει δείξει ότι συνηθισμένα προβλήματα συμπεριφοράς που αντιμετωπίζει ο καθημερινός ιδιοκτήτης με τον σκύλο του και που δυσκολεύουν την ζωή του, μπορούν να λυθούν ακολουθώντας κάποιες απλές οδηγίες, ακόμη και από τηλεφώνου. Χωρίς ο ιδιοκτήτης να είναι αναγκασμένος να πληρώσει για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα

  • Σε κόσμο που ζει σε απομακρυσμένες περιοχές όπου δεν υπάρχει πρόσβαση σε κάποιον έμπειρο επαγγελματία εκπαιδευτή σκύλων
  • Σε κόσμο που έχει απευθυνθεί σε κάποιον εκπαιδευτή και δεν είδε τα αποτελέσματα που επιθυμούσε
  • Σε κόσμο που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για κάποιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης αλλά χρειάζεται επειγόντως κάποιες υπεύθυνες οδηγίες σχετικά με την συμπεριφορά του σκύλου του.
  • Σε όσους έχουν προβληματικές συμπεριφορές στον χώρο που ζει και που πηγαίνει βόλτα ο σκύλος, καθώς συνήθως αυτές οι συμπεριφορές δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν σε κάποιο εκπαιδευτήριο.
  • Σε όσους δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τον σκύλο τους αλλά θα θέλαν να του μάθουν κάποια πράγματα σωστά αξιοποιώντας τις γνώσεις  ενός έμπειρου εκπαιδευτή.

ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞ' ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ;

Κατανόηση των πιθανών αιτιών της συμπεριφοράς που εμφανίζει ο σκύλος μου.

Γνώση των δράσεων που θα πρέπει να αναλάβω προκειμένου να διορθώσω αυτές τις συμπεριφορές.

Βελτίωση της συμπεριφοράς του σκύλου μου σε μεγάλο βαθμό ή και ολοκληρωτική λύση του προβλήματος εφόσον έχω ακολουθήσει τις οδηγίες του εκπαιδευτή.

*Συμπεριφορές που αναλαμβάνουμε εξ’ αποστάσεως

Προεκπαίδευση κουταβιού / Προβλήματα τουαλέτας / Καταστροφές / Υπερκινητικότητα / Γαύγισμα / Επιθετικότητα μικρής κλίμακας μικρόσωμων φυλών (μετά από αξιολόγηση) / Άγχος αποχωρισμού (μετά από αξιολόγηση)

*Συμπεριφορές που ΔΕΝ αναλαμβάνουμε από απόσταση

Εκπαιδεύσεις φύλαξης / Συμπεριφορές έντονης επιθετικότητας μεγαλόσωμων φυλών προς ανθρώπους ή ζώα / Εκπαιδεύσεις εξελιγμένης υπακοής